Introductie.

 

Voorzitter Fred Heering van afdeling Nuenen.

Hartelijk welkom op de nieuwe website van Veilig Verkeer Nederland, Afd. Nuenen c.a.

De afdeling is opgericht op 18 maart 2004 en vanaf het eerste moment is er een nauwe samenwerking met de gemeente Nuenen afd. verkeer.

De vereniging stelt zich tot doel: het bevorderen van de verkeersveiligheid in de breedste zin van het woord. De afd. Nuenen heeft de laatste jaren hard gewerkt aan de invulling van het jaarplan. Inmiddels organiseren wij de verkeersexamens, begeleiden de scholen bij het behalen van het verkeersveiligheidslabel, houden fietsverlichtingscampagnes, maken deel uit van het verkeersplatform van de gemeente Nuenen, begeleiden de verkeersslang op de basisscholen, enfin wij verwijzen u graag naar de andere onderdelen van onze site om kennis te nemen van onze activiteiten.

Wat kunnen wij voor u betekenen: advies over de aanpak van verkeersonveilige situaties in Nuenen c.a., adviezen bij het herinrichten van uw straat of buurt en verder kunt u denken aan alles wat met verkeer te maken heeft.

Graag delen wij u mede dat wij als vrijwilligers ondersteuning krijgen van het SRE en van de gemeente Nuenen c.a. en niet te vergeten van de landelijke organisatie van VVN.

U ziet we staan er niet alleen voor, maar ook uw hulp is welkom binnen onze afdeling: Doe mee en maak Nuenen veiliger!