Word vrijwilliger

Meedoen is makkelijk

Iedereen kan meedoen om het verkeer voor zichzelf en voor anderen een stukje veiliger te maken. En wij maken het je zo makkelijk mogelijk. Wat wordt jouw bijdrage?

Onze ambassadeurs

Duizenden mensen zetten zich dagelijks vrijwillig in om te helpen het verkeer in Nederland nog veiliger te maken. Zij staan op de controleposten bij het VVN Verkeersexamen of organiseren een verkeersactie in hun straat waar te hard gereden wordt. Chauffeurs die naast hun werk dodehoekles geven aan kinderen. Of ze organiseren een VVN Opfriscursussen voor ouderen. Dankzij de hulp van duizenden mensen, van jong tot oud, kunnen wij deze activiteiten organiseren. Ware ambassadeurs waar we trots op zijn!    

Hoe doe jij mee?

Iedereen kan bijdragen en helpen. Of je nu jong bent of wat ouder, graag de handen uit de mouwen steekt of liever het gesprek aangaat; er is gegarandeerd een activiteit die bij je past.   

 • Heb jij organisatieskills? Help het VVN praktisch Verkeersexamen te organiseren in jouw woonplaats.
 • Ben je een betrokken buurtbewoner? Verbeter situaties waar het verkeer niet veilig met hulp van ons Participatiepunt.
 • Ben je een technisch talent? Kom helpen bij onze fiets(verlichtings)checks en zorg dat mensen weer een veilige fiets hebbben.
 • Iets doen op de school van jouw kind(eren)? Word VVN Verkeersouder.
 • Een dagje de handen uit de mouwen? Help scootmobielgebruikers veilig op weg en assisteer bij onze scootmobieltraining.
 • Thuis op de bank je bijdrage leveren? Volg ons op social media.

8 redenen voor jou om mee te doen:

 1.  Je helpt mensen veilig thuis te komen en zich veiliger te laten voelen.
 2. Je ontmoet veel nieuwe mensen en vergroot daarmee je eigen netwerk.
 3. Meedoen is makkelijk en hoeft niet veel tijd te kosten. Je doet al mee met een tijdinvestering van 15 minuten.  
 4. Je krijgt toegang tot onze VVN Academy met maar liefst 125 e-learnings, cursussen en trainingen. 
 5. Het is leerzaam en je doet veel ervaring op. Van organisatieskills tot financiën, van netwerken tot bestuurlijke taken
 6. Vrijwilligerswerk bij Veilig Verkeer Nederland staat goed op je cv.
 7. De VVN activiteiten zijn leuk en gezellig.
 8. Je kan rekenen op ondersteuning van onze medewerkers. Je krijgt bovendien exclusief toegang tot de digitale omgeving waar we je ondersteunen bij je werk.

Interesse?

Neem (vrijblijvend) contact op met Veilig Verkeer Nederland of raadpleeg de vacaturebank. Onze medewerkers van het servicecentrum staan je graag te woord of nemen contact met je op. We verkennen met jou de mogelijkheden en horen graag waar jouw interesses liggen om ons mee te helpen.